Onlangs heeft de Zweedse autoriteit voor elektrische veiligheid een verkoopverbod opgelegd aan Easee in Zweden.

Hierdoor kunnen wij geen offerte uitbrengen voor het plaatsen van een Easee laadstation.

Neem gerust contact op voor meer informatie

Easee laadpunt

De Easee laadrobot is ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen.       Het strakke Scandinavische design is ontworpen tegen alle weersomstandigheden. De Easee laadrobot is eenvoudig te bedienen met de handige app en is er voor thuis en voor op het werk. 

Duurzaamheid uit Noorwegen

Dit mooie product uit Noorwegen is bestand tegen ruwe omgevingen. Ook is de Easee laadrobot klein; wel 69% kleiner dan haar concurrenten. Doordat er gestreefd wordt naar duurzaamheid, wordt er tijdens de productie 4kg aan plastic en koper bespaard per laadpunt. De Easee laadrobot weegt ook maar slechts 1,5kg!

De lader functioneert net zo goed op de buitenkant van een huis als binnen in een garage. De componenten zijn van hoge kwaliteit en is op een heel bijzondere manier samengesteld. Hij is IP54-gecertificeerd en ontworpen om het Noorse klimaat te weerstaan.

EASEE HOME

Easee Home is intelligent en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aan. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet.

De Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat bij je thuis beschikbaar is.

Voordelen

EASEE Charge

Easee Charge maximaliseert de beschikbare elektrische
capaciteit in het gebouw door middel van dynamic load- en phase balancing. De ultieme oplossing voor het op grote schaal laden van elektrische voertuigen, zoals bij kantoren, flatgebouwen, parkeergarages en wagenparken.

Easee maakt load balancing mogelijk tot 101 laadrobots op één circuit. Het kan zowel online als offline werken.

Hoe gaan wij te werk?

Neem contact op of doe een aanvraag via het offerteformulier.

Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact op.

Op locatie gaan we kijken waar de laadpaal moeten komen te staan en hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren.

Bij akkoord plannen we de installatie in. 

Binnen 2 tot 4 weken wordt de laadpaal geplaatst.